Pages

Wednesday, 14 December 2011

~Anugerah terindah yang pernah saya miliki~



awak...

harynie awak senyum kat saya

tapi saya buatbuat xnampak

padahal nak elak dari awak

awak..

harynie awak datang ke kelas saya

tapi saya buat donow jer

padahal bumi nie rasa macam dah xcukup graviti

awak..

harynie awak nampak comel

kawankawan semua puji

tapi saya puji dalam hati

padahal nak gak puji sekuat hati

awak..

harynie awak tegur saya

tapi saya buatbuat xdengar

padahal nak elak daripada xboleyh berhenti borak

awak..

harynie saya tegur awak

tapi saya tegur dalam hati

jadi awak xpernah dengar all the gud lucks or tace care tiaptiap hari

awak..

harynie kita duduk semeja

tapi rasa macam jauh giler

padahal xsampai sedepa

awak..

harynie awak beratur blakang saya

tapi saya xtaw nak cakap apa

jadi saya blah macam 2 jerr

awak..

harynie berubah situasi

tapi saya still kat sini

padahal dah kosong xterisi

awak..

harynie saya dah janji nak pergi..

tapi..tak taw knapa xboleyh pergi..

awak..

harynie saya menyesal ada ego yang tinggi

tapi dah xda harapan kat sini

jadi nak tak nak terpaksa sendiri

awak..

harynie saya tengok ganbar kita senyum

tapi gambar tinggal gambar

nak buang sayang,nak simpan sedih

awak..

semoga suatu hari nanti saya menginsafi diri

tak nak ada ego tinggi lagi

buat sakit hati

awak..

sebelum pergi

hari ini..kat sini..

saya janji

semua ini untuk awak

sbb knal awak..anugerah terindah pernah saya miliki..
                                         

terima kasih awak...


                                raya 2011


                            hanya tinggal kenangan
                              kat pantai merdeka 18/12/2009


video
                              sepi by yuni shara

No comments: